Tutorial Cara Nak Letak Line Pada Perkataan Di Blog

click to zoom

Hai all..ahak untuk hari ni koz bukan kasi 1 atau 2...tapi tiga tutorial untuk korang hihi...semangat untuk sumbangkan ilmu ini makin berkobar2 lak...hiihi..
okey,next tutorial pada hari ini,koz nak ajar korang cara nak letak line pada ayat/perkataan...senang sahaja tutorial ini...dekat bawah ini koz ade sediakan contoh dan code dier...

1)Line Dekat Atas

Tutorial DariBudak Nakal...

<p style="text-decoration:overline;">Tutorial DariBudak Nakal...</p>

2)Line Dekat Tengah

TTutorial DariBudak Nakal...

<p style="text-decoration:line-through;">TTutorial DariBudak Nakal...</p>

3)Line Dekat Bawah

Tutorial DariBudak Nakal...

<p style="text-decoration:underline;">Tutorial DariBudak Nakal...</p>


Pilih mana yang berkenan...

Camat mencuba...
Ranking: 5

Comments:6

03 June, 2010 20:20

kebnykn blogger masih tak tau benda nie.
nice tutorial!!
-from iwan(suker blog nie!!)-

07 June, 2010 15:39

ta paham , camner nak buat ??

12 June, 2010 19:56

xpaham gk..code tu nk ltk kt mane?

tq bro...aku dah semakin pandai sejak terjumpa blog ni

byk gak ilmu dpt kat sini... thank.. kite pun mkn pandai sejak jumpe blog nie hari nie hehe

05 August, 2010 16:05

ooooooo ( buat muka phm!)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net