Pendaftaran Masuk Diploma Animasi Alpha

Jom! comments

Sekiranya ada anak-anak atau adik-adik atau sedara-mara atau anak jiran yg berminat belajar dalam Diploma Animasi , Tuan dijemput hadir pada hari Isnin. 4 April 2016 nanti...untuk Sesi Kemasukan April. Maklumat lanjut > https://www.facebook.com/animasi.alpha

Kereta Saga BLM Modified

5 comments

saga blm modified
saga blm modified

Kereta Saga BLM

Salam semua, hari ini nak paparkan gambar kereta kesayangan kozumi. Inilah rupa baru wajah saga blm milik kozumi di mana kozumi telah membuat perubahan di bahagian bodykit dan juga warna yang baru.

Memang tak dapat nak elak untuk membelanjakan jumlah yang besar dalam proses ini. Minat punya pasal apa pun boleh hahaha. Sekarang ini sedang merancang untuk mendesign sticker untuk ditampal pada bahagian body kereta pula. Lama juga memikirkannya, tapi masih belum ada idea. Harap idea tu cepat-cepat hadir ya...hihi...

Rupa Modified Saga BLM Belakang

Sekarang pun sedang memikirkan pemasangan sunroof pula, nanti dapat gak tengok awan dari dalam kereta. Kos pemasangannya agak mahal gak, anggaran dalam RM2,000. Harap-harap tabung kereta cecepat penuh ya..

Jadi kalau korang jumpa atau terserempak kereta ini bersama owner dia(kozumilah sapa lagi) jadi hon hon la ya..hihi...

Vidara.my - Pengeluar Produk kecantikan dan kesihatan.

Jom! comments

Vidara.my


Vidara.my | Vidara Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat single level yang merupakan  pengeluar serta pembekal produk kecantikan dan kesihatan. Semua produk keluaran Vidara Sdn Bhd berdaftar dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan dijamin halal.

Untuk maklumat lanjut anda boleh mendapat info tentang syarikat ini berserta produknya di SINI.
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net